Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Η φθηνή ώρα. Οπως θα έπρεπε να είναι!

Σας καλωσορίζουμε στο πρώτο κυπριακό διαδικτυακό μαγαζί που ασχολείται αποκλειστικά με την πώληση  ρολογιών. Προσδοκούμε να προσφέρουμε καλά και φθηνά ρολόγια στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η απόφαση να ανοίξουμε ήταν εύκολη. Βασικά, ήταν η απάντηση στο ερώτημα: Γιατί να μην μπορεί ο Κύπριος και ο Έλληνας πολίτης να έχει πρόσβαση στο καλό αλλά ταυτόχρονα φθηνό ρολόι; Που να μην χρειάζεται ένα μισθό, αλλά ούτε καν ένα μεροκάματο για να το αποκτήσει.

Εμείς δεν πληρώνουμε ακριβά ενοίκια σε υπερτιμημένα υποστατικά. Δεν έχουμε τα κόστα που έχουν τα μαγαζιά με τις φανταχτερές βιτρίνες, και τα οποία βεβαίως μεταβιβάζονται στον καταναλωτή μέσω της υπερτίμησης του προϊόντος.

Τώρα μπορείς να έχεις ένα ρολόι για κάθε σου ενδυμασία και πάλι να μην νιώσεις ότι βγήκες από τον προϋπολογισμό σου.

Επειδή πιστεύουμε ότι η ειλικρίνεια είναι βασική προϋπόθεση για να κτιστεί μεταξύ μας σχέση εμπιστοσύνης, δηλώνουμε ότι παρ' όλη την εμπειρία μας στο χώρο του ρολογιού, δεν έχουμε προηγούμενη πείρα σε πωλήσεις μέσω διαδικτύου. Πιστεύουμε όμως ότι η θετική και αισιόδοξη αντίκρυση των πραγμάτων με την οποία αρχίσαμε, θα βοηθήσει να ξεπεραστούν τυχόν προβλήματα

Λειτουργούμε ως εξής:

- Διαφημίζουμε το ρολόι εδώ αναφέροντας τα χαρακτηριστικά και την τιμή του. Ο πρώτος που θα στείλει e-mail και θα το ζητήσει θα κατακυρώνεται ως ο αγοραστής του ρολογιού. Τα περισσότερα μοντέλα ρολογιών που θα  διαφημίζονται θα είναι μοναδικά. Δηλαδή θα διαθέτουμε μόνο ένα κομμάτι από το καθένα, με λίγες εξαιρέσεις, όπου μπορεί να υπάρχουν δύο διαθέσιμα.

- Στον αγοραστή θα αποστέλλεται τιμολόγιο στο e-mail και εντολή πληρωμής με PayPal. Θα αναμένουμε πληρωμή μέσα στις επόμενες 3 εργάσιμες μέρες. Σε περίπτωση που το τιμολόγιο δεν εξοφληθεί εντός αυτού του χρονικού διαστήματος, η πώληση θα ακυρώνεται, (εκτός και αν μας κοινοποιηθεί σοβαρός λόγος καθυστέρησης). Σε περίπτωση μη πληρωμής, το ρολόι θα πηγαίνει στον δεύτερο που έστειλε e-mail.

- Εφόσον ληφθεί το αντίτιμο της πώλησης το ρολόι θα ταχυδρομείται το αργότερο εντός 2 εργάσιμων ημερών με απλό ταχυδρομείο. Η χαμηλή τιμή των περισσότερων ρολογιών επιτρέπει το μικρό ρίσκο της απώλειας στο ταχυδρομείο. Αν κάποιος αγοραστής προτιμά συστημένο μικροδέμα, θα το έχει αφού βεβαίως καταβάλει το σχετικό κόστος.

 - Εναλλακτικά θα μπορούσε να διευθετηθεί παραλαβή του ρολογιού από τον αγοραστή στη Λεμεσό, μετά από συνεννόηση μέσω e-mail

- Επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν αποδειχτεί ελαττωματικό ή διαφέρει από την περιγραφή που θα γίνεται στην διαφήμιση.

- Είμαστε εδώ για να μείνουμε. Με καλή θέληση και διάθεση θα προσπαθούμε να λύνουμε κάθε πρόβλημα που τυχόν θα παρουσιάζεται. Στόχος μας είναι να έχουμε το εκατό τοις εκατό των πελατών μας ευχαριστημένο.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν απορίες σας αλλά και εισηγήσεις.

Παρακολουθείτε συστηματικά αυτό το χώρο. Θα αρχίσουμε με εξωφρενικές προσφορές! Μην ξεχνάτε. Το σύστημα που ισχύει είναι "όποιος προλάβει".

Το e-mail μας είναι luxwatchcy@gmail.com